dissabte, 13 de març del 2010

LA NOSTRA JAIA SE'NS HAVIA PERDUT!!

Hola amics i amigues:
Divendres passat, el mag Xiviu va arribar tot sol.Sabeu què va passar?, idò que sa Jaia Corema es va perdre quan va sortir per anar a comprar. Na Joana i n'Alicia les dues policies locals del nostre barri la varen trobar i la varen dur a la nostra escola. Quina sort!!! La jaia emocionada i molt agraïda, les va convidar a passar una estoneta entre nosaltres.
Na Joana i n'Alicia, aprofitant aquest moment, ens varen explicar en què consisteix la seva feina i de lo vius que hem d'anar quan passejam pel carrer, sempre atents i vigilant per allà on anam. Ah!!, també ens mostraren els seu SUPER COTXE! i ens convidaren a pujar.

El matí va ser molt agitat però, tanta sort que els nins i nines de la classe de les papallones no s'oblidaren de la COCA DE TREMPÓ.Mirau, mirau les fotografíes:

1 comentari:

Toni ha dit...

Hola nins i nines. La Jaia Corema i el Mag Xiviu m'han dit:

Estam molts agraïts a les policies locals Alicia i Joana. Si no hagués estat per elles, la Jaia encara estaria perduda. Ara, gràcies a elles, estam molt feliços.
Bé, divendres ens tornarem a veure... La Jaia ja té ganes que li tallin el tercer peu. I voltros, què en pensau? L'hi hem de tallar?
Fins aviat.